Herman van der Sluis
Tandarts

In 1997 begon mijn studie tandheelkunde in Amsterdam. Sinds oktober 2002 ben ik werkzaam als tandarts.

Na vijf jaar gewerkt te hebben in diverse praktijken kreeg ik in 2007 de mogelijkheid de praktijk aan de Chr. Huijgensstraat 40 over te nemen. De praktijk is sindsdien gegroeid.

Een tijd lang heb ik een dag in de week gewerkt bij een verwijspraktijk voor implantologie. Daarnaast volgde ik diverse cursussen. Zodoende kunnen er implantaat-, orthodontie- en complexe wortelkanaalbehandelingen plaatsvinden in Numansdorp.

Marieke van der Sluis
Praktijk Manager

Een praktijk kan niet bestaan zonder een degelijke administratie. Deze wordt verzorgd door Marieke van der Sluis.

Marieke werkt op maandag en vrijdagochtend.

Tamar
Preventie-Assistente

Tamar werkt aan de stoel en achter de balie. Ze maakt de afspraken met u en assisteert de tandarts bij de behandelingen en voert ook zelfstandig behandelingen uit.

Ook voert ze zelfstandig diverse handelingen uit zoals het verwijderen van tandsteen boven en onder het tandvlees, het geven van mondhygiëne-instructie, het polijsten van het gebit, het aanbrengen van laklaagjes bij kinderen en het maken van röntgenfoto’s.

Jolanda
Office Manager

Jolanda werkt voornamelijk achter de balie en soms als assistente aan de stoel. Ze maakt de afspraken met u en is het aanspreekpunt voor tal van administratieve zaken. Denk hierbij aan bestellingen, communicatie met zorgverzekeraars en het inplannen van onderhoudsbeurten van onze apparatuur.

 

Albertine
Preventie-Assistente

Albertine werkt achter de balie als ook aan de stoel. Ze maakt de afspraken met u en assisteert de tandarts bij de behandelingen en voert ook zelfstandig behandelingen uit. Ook voert ze zelfstandig diverse handelingen uit zoals het geven van mondhygiëne-instructie, het polijsten van het gebit en het maken van röntgenfoto’s.

Debora
Preventie Assistente

Behalve alle gangbare assistentie-werkzaamheden maakt Debora onder andere verzegelingen in de grote blijvende kiezen van kinderen en is zij voor een groot gedeelte het aanspreekpunt voor uw mondhygiëne. Zij begeleidt en behandelt patiënten met ontstoken tandvlees. Dit omvat onder meer het geven van gerichte voorlichting en mondhygiëne instructies, het registreren van de mate waarin het tandvlees ontstoken is (pocketstatus), het verdoven van het gebit en het schoonmaken van de tandhalzen onder het tandvlees. Ook is zij bekwaam en bevoegd om verdoving te geven en kleine vullingen te maken bij zowel kinderen als volwassenen.

Al deze handelingen vallen onder verantwoordelijkheid van de tandarts, maar worden onder supervisie van de tandarts door haar uitgevoerd.

In 2012 heeft Debora de cursus Mondhygiëne Module I succesvol doorlopen.

Lindy

Lindy werkt achter de balie als ook aan de stoel. Ze maakt de afspraken met u en assisteert de tandarts bij de behandelingen en voert ook zelfstandig behandelingen uit. Ook voert ze zelfstandig diverse handelingen uit zoals het geven van mondhygiëne-instructie, het polijsten van het gebit en het maken van röntgenfoto’s.